E3 2022

Årets E3 er offisielt avlyst

ESA dropper planene om en digital messe, men lover å vende tilbake i 2023.

Barone Firenze, Shutterstock

Da ESA for noen måneder siden avlyste årets fysiske E3-messe, holdt arrangøren døren på gløtt for en digital variant. Nå er også denne avlyst.

Nyheten kom først frem i en Twitter-melding fra Will Powers, PR-sjef for Razer. Han og flere andre hadde mottatt en e-post fra ESA om at E3 hopper over 2022.

Kort tid etter kom den offisielle bekreftelsen på at kanselleringen var et faktum. I en uttalelse til IGN forklarte arrangøren at årets messe ble skrinlagt for å heller fokusere på et større og bedre opplegg til neste år.

– Vi legger alle krefter og ressurser i å levere en bedre fysisk og digital E3-opplevelse til neste sommer. 2023-showet vil bringe fans, presse og spillbransjen sammen i et helt nytt format og en interaktiv opplevelse, enten du opplever den fra messegulvet eller yndlingsskjermen, lød uttalelsen.

I kjølvannet av kanselleringen så spillentusiast Geoff Keighley sitt snitt til å avsløre at Summer Game Fest gjør comeback i juni. Som tidligere år vil spillfesten bestå av flere presentasjoner fra forskjellige utviklere, men mer konkrete detaljer er enda ikke bekreftet.

LES OGSÅ: EA dropper sitt årlige spillshow »

Siste fra forsiden