PlayStation Indies

PlayStation viste frem ni spill i ny indiesatsing

Kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5.

Onsdag dro Sony sløret av en ny satsing kalt PlayStation Indies. Opplegget, som ledes av tidligere PlayStation Worldwide Studios-sjef Shuhei Yoshida, skal løfte utvalgte småspill frem i lyset – ikke ulikt Microsofts ID@Xbox-program.

PlayStation Indies skal løfte frem småspill til PlayStation 4 og PlayStation 5.
Sony Entertainment Interactive

– Med PlayStation Indies håper vi å løfte frem og støtte de beste indiespillene som kommer til PlayStation, såvel som indiesamfunnet som helhet. Vårt mål er å gjøre PlayStation til det beste stedet å utvikle, finne og spille flotte indiespill, sa Yoshida.

Ni spill

Som del av kunngjøringen viste PlayStation frem de ni første spillene som inkluderes i Indies-programmet. Blant de utvalgte er et nytt Worms-spill, kalt Worms Rumble, som dropper seriens turbaserte ordning til fordel for kamper i sanntid. Det neste eventyret fra Furi-skaper The Game Bakers, kalt Haven, er også med i klubben.

Du kan se den fulle listen, med lenker til trailere og beskrivelser, nedenfor. Samtlige spill kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5, og flere av dem blir også å finne på andre plattformer.

Recompile er et plattformspill der man inntar rollen som et virus og må unngå å bli slettet.
Dear Villagers

Videre lover Sony å rulle ut et nytt indiespill til abonnementstjenesten PlayStation Now hver måned. Mer grundige detaljer rundt dette initiativet skal sendes ut ved en senere anledning, men det første spillet i køen blir Hello Neighbor i juli.

Slik ser PlayStation 5 ut.
Kommer i to versjoner: en med diskdrev, og en uten »

Siste fra forsiden