Playstation Network på PC?

Playstation Network på PC?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I den pågående konsollkrigen mellom Sony og Microsoft er det ingen tvil om at Xbox Live og Playstation Network spiller en særdeles viktig rolle. Man skulle tro at Windows-produsenten Microsoft ville ha et forsprang på konkurrenten når det gjaldt å integrere TV-konsollen opp mot PC-verdenen, men nå vil altså Sony være med på leken.

I et intervju med Mike Abary lover Sony at deres bærbarserie Vaio W vil få støtte for Playstation Network, som allerede støtter både PS3 og PSP. Det kan virke som om de i første omgang planlegger at PSN på PC skal være en distribusjonskanal for filmer og TV-programmer, men åpner muligheten for at også spill som finnes på PSN kan bli kompatible med PC'en.

Om PSN på PC vil bli forebehold Sonys egne bærbare er foreløpig uvisst, men idéen om å få en versjon av PSN hvor alt innholdet er kompatibelt med PC bør uansett være et godt salgsargument mot spillere verden over. Kanskje kan vi få tilgang til spill som Pain og Pixeljunk Eden også på PC?

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen