Plenty med krutt i vente

Skaperne bak Playstation 2-klassikeren Black jobber med nytt spill.

Spillet Black fikk i sin dessverre ikke all den oppmerksomheten det fortjente, men har i ettertid blitt stemplet som en klassiker. Ansett som et av de bedre førstepersonsskyter-spillene til Playstation 2 og Xbox imponerte spillet med en blanding av heftig action, en kul om snodig historie og ikke minst, drøssevis av kuler og krutt.

Det er derfor svært spennende nyheter når skaperne bak Black nylig annonserte at de er i gang med et nytt FPS-spill. Utviklingen er riktignok i svært tidlig stadium enda, og det leites fortsatt etter nye talenter til utviklerteamet. Hovedpersonen bak det nye prosjektet vil bli Stuart Black, som var Senior Designer på Black, og med seg får han blant andre Tom Gillo fra Sony og Andrew Wilson fra Blackrock. Totalt vil det være rundt åtti personer på utviklerteamet.

Selv om tilnærmet ingen detaljer om spillet er kjent enda, er det allerede bekreftet at spillet vil kjøre på Codemasters EGO-motor. EGO-motoren var drivkraften bak blant annet Colin McRae: Dirt.

Heldigvis er det antageligvis ikke lenge til vi får noen detaljer om det kommende spillet, denne månedens utgave av bladet Official Xbox Magazine UK avslører på en av de siste sidene at neste måneds kopi vil "Avsløre detaljer om skytespillet alle vil ha".

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden