Plutselig dukket denne beskjeden opp i GTA Online – nå forklarer Rockstar hva som skjedde

Slik så meldingen ut for noen av spillerne.
Twitter

Folk som spiller GTA Online fikk seg nylig en saftig overraskelse da det dukket opp en beskjed inni spillet om at Grand Theft Auto VI skulle komme ut allerede til neste år. De som tenkte at dette var for godt til å være sant hadde dessverre rett, som blant andre Eurogamer melder.

Meldingen, som tilsynelatende var en offisiell beskjed fra Rockstar, var nemlig kun et aldri så lite pek som ble laget ved hjelp av modifikasjoner. Det bekreftet Rockstar i en Twitter-melding nylig.

Slik så meldingen ut for noen av spillerne.
Twitter

Så ekte ut

Beskjeden som dukket opp i GTA Online benyttet både utviklerens offisielle logo og skrifttype og så svært så autentisk ut, noe som fikk mange spillere til å uttrykke stor begeistring i diverse sosiale media.

I en tråd på Reddit var imidlertid mange skeptiske og pekte på at ugagnskråkene trolig har funnet en måte å «hacke» Social Club-meldingssystemet i spillet på. Dessuten skal meldingene kun ha dukket opp på PC-plattformen og forrige generasjons konsoller, som er de eneste plattformene som har modifikasjoner.

Rockstar har ikke kommet med noen offisielle opplysninger om Grand Theft Auto VI hittil, ei heller på årets E3-messe, så spillet er nok et godt stykke unna. Det har imidlertid nå gått fem år siden lanseringen av Grand Theft Auto V, som kom ut fem år etter Grand Theft Auto IV, så det er ikke utenkelig at spillet er på horisonten.

Det første, nye Rockstar-spillet vi vil se er uansett Red Dead Redemption II, som er bekreftet å komme til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober i år – og muligens til PC senere.

Les også: – Slik blir Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden