Lekkasje tyder på at Red Dead Redemption 2 kommer til PC

Rockstar

Rockstars Red Dead Redemption 2 er nok høyt oppe på listen til mange spillere over de aller mest etterlengtede spillene som kommer ut i år. Da spillet ble kunngjort var det, som med forgjengeren, kun konsollutgavene som ble nevnt, men nå kan det se ut til at spillet faktisk også kommer til PC.

Som nettstedet VG247 rapporterer dukket de nye opplysningene opp på LinkedIn-profilen til en programmerer ved Rockstar Leeds. I profilen nevnes Red Dead Redemption 2 blant prosjektene vedkommende har jobbet med, og spillets plattformer oppgis å være Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Kommer til konsoll i høst

Rockstar

Dette er altså ikke å regne som en offisiell bekreftelse på at spillet skal lanseres til PC, men det er i det minste en ganske sterk indikasjon. Forgjengeren kom som kjent aldri til PC, men andre Rockstar-titler som Grand Theft Auto IV og V ble lansert til Windows-plattformen.

Med tanke på Rockstar-spillenes enorme popularitet – Grand Theft Auto V er nå et av de mestselgende spillene noensinne – virker det sannsynlig at en PC-versjon lanseres samtidig med konsollutgavene.

Red Dead Redemption 2 skal lanseres til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober i år, og det gjenstår å se når PC-versjonen kommer – om den kommer. Av opplysninger om spillet har det kommet lekkasjer som tyder på at det kan spilles i førstepersonsperspektiv og at spillet vil by på mange nye aktiviteter man kan bedrive i den åpne verdenen, deriblant gullgraving, fisking, gjeting av dyr og samling av planter og urter man kan lage ting av.

Vi fikk en ny trailer fra spillet i mai, og senere har vi også fått servert skjermbilder og informasjon om spesialutgavene spillet kommer i.

Les også: Så bra ser det første Red Dead Redemption-spillet ut på Xbox One X »

Siste fra forsiden