Se de nye skjermbildene fra Red Dead Redemption 2

Rockstar

På onsdag forrige uke serverte Rockstar oss omsider en ny historiefokusert trailer fra deres kommende storspill Red Dead Redemption 2. Bare et par dager senere, på fredag, kom det imidlertid en liten godbit til – et knippe nye skjermbilder fra spillet.

De 13 nye skjermbildene, som du kan se nederst, viser oss betydelig mer av hvilke type omgivelser og landskaper vi kan vente oss fra spillet, og avslører også noen nye figurer. Et av bildene ser dessuten ut til å hinte om at jakting med pil og bue blir en av mulighetene i spillet.

Får flere Special Edition-utgaver

Sammen med de nye bildene opplyser Rockstar om at mer informasjon om Red Dead Redemption 2 vil komme neste måned. Da vil studioet også gi oss flere opplysninger om Special Edition-utgavene – i flertall – av spillet.

Red Dead Redemption 2 er oppfølgeren til westernspillet Red Dead Redemption som ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010. Da ble det kjapt hyllet av både anmeldere og spillere. Vår anmelder var ikke mindre snau enn at han gav spillet toppscore.

Det har tidligere kommet lekkasjer som tyder på at Red Dead Redemption 2 skal kunne spilles i førstepersonsperspektiv både i enspiller- og flerspillermodus, og at spillet vil by på mange nye aktiviteter man kan bedrive i den åpne verdenen, deriblant gullgraving, fisking, gjeting av dyr og samling av planter og urter man kan lage ting av.

Spillet slippes til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober 2018.

Det første spillet har fått en oppgradering: Så bra ser Red Dead Redemption ut på Xbox One X »

Siste fra forsiden