Se den nye Red Dead Redemption 2-traileren

Endelig får vi vite litt mer om historien i spillet.

Onsdag ettermiddag la Rockstar Games ut en ny trailer for kommende Red Dead Redemption 2. Den kan du se over.

Traileren fokuserer først og fremst på historien i det kommende spillet. Blant annet får vi vite at spillet er satt til 1899, mens det første Red Dead Redemption-spillet var satt til 1911. Vi får også et bedre innblikk i Dutchs gjeng, som vi fra før av visste skulle være i fokus.

Videobeskrivelsen forteller litt mer:

– Amerika, 1899. Dette er begynnelsen på slutten for den ville vesten – lovens lange arm har begynt å jakte på de siste gjenværende lovløse gjengene. De som ikke gir seg frivillig drepes.

– Etter at et ran går fryktelig galt i byen Blackwater må Arthur Morgan og Van der Linde-gjrengen flykte. Med føderale agenter og nasjonens beste dusørgjegerne i hælene må gjengen plyndre, stjele og slåss seg gjennom det ulendte midtpartiene i Amerika for å overleve. Mens interne konflikter truer med å bryte opp gjengen må Arthus ta et valg mellom sine egne idealer og lojaliteten til gjengen som sørget for oppdragelsen hans.

Red Dead Redemption 2 har både en enspillerdel og en flerspillerdel. Spillet slippes til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober 2018.

Etterlengtet oppfølger

Red Dead Redemption 2 er oppfølgeren til westernspillet Red Dead Redemption som ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010. Da ble det kjapt hyllet av både anmeldere og spillere. Vår anmelder var ikke mindre snau enn at han gav spillet toppscore.

– Med en ultrasmakfull gumbo av et kampsystem som virkelig sparker eselstump, en utfyllende og velskrevet historie, et legendarisk sjarmerende galleri av personligheter og nok arbeidsoppgaver til å holde enhver geskjeftiget i lange tider står Red Dead Redemption som en av minne beste spillopplevelser på flere år, skrev han om spillet.

Dersom du ønsker et gjensyn med western-eventyret og har en Xbox One er det fullt mulig å få til det. Xbox One-eiere kan bare skyve disken inn i konsollen, eller laste ned en digital kopi fra Xbox Store om de eier spillet og spille det der. Dersom du har en Xbox One X liggende får du til og med 4K-oppløsning.

LES OGSÅ: Så bra ser Red Dead Redemption ut på Xbox One X »

Siste fra forsiden