Red Dead Redemption 2s spesialutgaver er avduket

Rockstar lokker med digitalt ekstrainnhold i bøtter og spann.

Rockstar

Rockstar åpnet denne uken for forhåndsbestilling av Red Dead Redemption 2, og i den forbindelse trakk utvikleren sløret av spillets forskjellige spesialutgaver. Det etterlengtede western-eventyret kommer i hele tre forskjellige varianter, med haugevis av tilleggsinnhold for den som ønsker å betale litt ekstra.

Digitalt innhold i lange baner

Red Dead Redemption 2: Special Edition.
Rockstar

Det første og rimeligste alternativet er standardutgaven, som inkluderer spillet og intet mer. Den digitale varianten koster 699 kroner.

For 849 kroner byr Red Dead Redemption 2: Special Edition på diverse digitale godbiter for spillets historiedel. Her venter blant annet noen ekstra oppdrag, en rask hest, et nytt antrekk og en rekke våpen og annet utstyr som skal hjelpe spillere med å overleve i villmarken.

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition.
Rockstar

Den siste utgaven bærer navnet Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition, og går for 999 kroner. Denne inkluderer samtlig innhold fra Special Edition, og legger til ting og tang for flerspillerdelen. Blant annet får man flere antrekk, en rask hest og flere våpen og til bruk i nettbasert spill. Alle med Ultimate Edition vil i tillegg tjene opp erfaringspoeng raskere enn andre, frem til nivå 25.

Samtlige versjoner kan forhåndsbestilles fra PlayStation- eller Xbox-butikken, eller plukkes opp som fysisk kopi fra din nærmeste spillforhandler. Uansett hvilken du velger får du også med noen ekstra godbiter om du forhåndsbestiller – inkludert en hest, overlevelsesutstyr, et skattekart og penger til bruk i Grand Theft Auto Online.

Samlepakke uten spillet

Red Dead Redemption 2: Collector's Box.
Rockstar

Ved siden av de tre versjonene av spillet kunngjorde utvikleren også en kiste med samlegjenstander, for ekstra ivrige Red Dead-fans. Red Dead Redemption 2: Collector's Box inneholder et puslespill, en kortstokk, et skattekart som peker veien til skatter i spillet. en samlemynt og enda litt til. Det eneste man ikke får med seg er selve spillet.

I skrivende stund er pakken allerede utsolgt fra Rockstars egen nettbutikk, men kista kommer visstnok også til vanlige butikker. Hvorvidt den blir tilgjengelig hos norske forhandlere er imidlertid uvvist.

Red Dead Redemption 2 kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 26. oktober i år.

Her kan du se en bunke med skjermbilder fra spillet »

Les også
Anmeldelse: Red Dead Redemption 2

Siste fra forsiden