Runescape - Steam

Plutselig kommer RuneScape til Steam

Lanseres i oktober. Old School RuneScape kommer neste år.

Jagex

RuneScape feirer 20-årsjubileum om et par måneder. I den forbindelse har utvikler Jagex tatt valget om å spre spillets glade budskap til enda flere, med lansering på Steam.

RuneScape!
Jagex

I en pressemelding forteller utvikleren at RuneScape – den moderne varianten av det klassiske nettrollespillet – ankommer Valve-butikken 14. oktober. Old School RuneScape, som ligger nærmere opplevelsen fra originalspillet, følger etter en gang på nyåret.

– Jagex har tatt det på seg å bringe RuneScape-universet til flere spillere over hele verden. [...] Å gjøre dem tilgjengelige for Steam-brukere er et viktig steg i å nå dette målet. Vi gleder oss til å se RuneScapes Steam-debut den 14. oktober og ser frem til Old School RuneScapes ankomst neste år, sier Jagex-sjef Phil Mansell i en pressemelding.

Som utvikleren forteller vil Steam-versjonen tilby egne medlemspakker og achievements. Jagex setter også et eget utviklerteam til å passe på Steam-versjonen, forklares det.

Tross RuneScapes alder er spillet stadig populært blant sin ivrige fanbase. I fjor satte Old School-varianten ny rekord for spillertall, mens Jagex meldte om nye milepæler for både medlemstall og inntekter for femte år på rad.

I 2018 måtte RuneScape Classic legges ned.
Utvikleren kunne ikke lenger sørge for en trygg opplevelse for spillere »

Siste fra forsiden