Telialigaen - League of Legends

Poengdeling i hovedkampen

Tett om sluttspillplassene i Telialigaen League of Legends etter at Wizard og Bifrost delte poengene søndag kveld.

Oiva «Weka» Veikka Lindfors (til venstre) og Endre «Slemdre» Luktvasslimo delte poengene i hovedkampen.
Dutch League/Privat

LIK ENDTE FJERDE RUNDE AV TELIALIGAEN - LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Domino - Vanir 2-0
Viking - Celestial Gaming 2-0
Last Minute - Riddle 0-2
Predator - Nordavind 0-2
Bifrost - Wizard 1-1

Se resten av kampene i terminlisten »

Søndag kveld var publikumsfavoritten Wizard i aksjon som hovedkamp mot delt serieleder Bifrost, der ble de vippet ned fra andreplass til fjerdeplass av Wizards som nok en gang viser at ekspertene undervurderte dem før sesongstart.

Wizards finske toplaner Oiva «Weka» Veikka Lindfors forstår hvorfor laget hans ikke ble tippet så høyt før sesongen.

– Jeg vil si at jeg forstår hvorfor folk hadde sin tvil før sesongen siden vi har mindre kjente spillere, men vi er på stø kurs mot en sluttspillplass, konstanterer han.

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

Slik ser tabellen ut etter fire runder.
Telialigaen.no

– Vi må spille mer disiplinert

DISSE SPILTE FOR WIZARD:

Vis mer

Oiva «Weka» Veikka Lindfors (Top)
Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
Arne «Kejila» Osnes Devik (Mid)
Adrian «Addi» Kristiansen (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

Wizards vant den første matchen mot Bifrost, og «Weka» oppsummerer kampen fra Wizards ståsted slik.

– I den første kampen så har vi et pick vi ikke har trent så mye med, men vi utførte kampen godt nok tross noen feil rundt dragen. I den andre kampen har vi en komfortabel draft, men vi ble nok litt for ivrig da vi lå foran og ga vekk ledelsen til en «ocean soul» (en av dragene journ. anm.) til vår motstander og det ble en veldig hard kamp.

Oiva «Weka» Veikka Lindfors.
Dutch League

Wizard ligger for øyeblikket på en femteplass med ett poeng opp til Bifrost på fjerdeplassen, og er definitivt med i kampen om sluttspillplass nå som vi nærmer oss halvferdig sesong. Det er klart for «Weka» hva Wizard må jobbe med nå i pausen.

– Vi må spille mer disiplinert når vi ser hva vår beste mulighet for å vinne er, noe vi feilet på i den andre kampen i kveld.

LES OGSÅ: Blodig oppgjør i horisonten

Les også
Nordavind kaster ut Trackmania-profilen «riolu» etter jukseanklager

– Seigt å tape en kamp der jeg føler vi har kontroll

Bifrosts ADC Endre «Slemdre» Luktvasslimo tok seg tid til en prat etter kampen. Han beskrev oppgjørene mot Wizard som intense, men ergrer seg litt over at det ikke endte 2-0 i favør Bifrost.

DISSE SPILTE FOR BIFROST:

Vis mer

Gustav «Guffe» Thaarup (Top)
Kasper «MonkeyDon» Jensen (Jungle)
Sondre «Shaolin» Myrmel (Mid)
Endre «Slemdre» Luktvasslimo (ADC)
Mikael «Bruland» Bruland (Support)

– Veldig seigt å tape en kamp der jeg føler vi som et lag har spilt mer kontrollert og bedre enn vi har gjort tidligere. Med tanke på det så er det mye vi kan ta med oss for å bli et enda bedre lag inn mot sluttspillet. Hadde egentlig ingen forventninger annet enn personlige forventninger i dag, så hvis det er noe som føles skuffende ut i kveld er det egne prestasjoner i den første kampen, der jeg føler jeg gjorde en del feil som satt oss lenger bak enn det vi burde vært, forklarer han.

Til tross for en tidlig «ocean soul», så ble lagkomposisjonen til Wizard for sterke i klyngekampene som gjorde at det var Wizard som stakk av med første kart.

– Vi innså det ikke før det var forsent. Vi hadde en komposisjon som var god på å angripe tidligere stadier av kampen rundt mid- og bot-lane, og det utnyttet vi. Vi skulle bare spilt mer rundt våre styrker som var at vi vant begge side-lanes, men vi klarte ikke å dra det i land. Glad vi holdt trykket oppe i andre kamp der vi fikk bevist at vi er det sterkere laget totalt sett, men også at vi ikke gikk på samme smell som mot Viking og sovnet i den siste kampen. Vil også gi skryt til vår jungler Kasper «MonkeyDon» Jensen som virkelig viste stor idrett i dag.

Siste fra forsiden