Pokémon GO - Battle League

Pokémon GO utvider flerspillertilbudet

Fra neste år kan man kjempe mot trenere fra hele verden.

Niantic Labs

Fra neste år kan Pokémon GO-spillere utfordre hverandre til kamp uansett hvor i verden man befinner seg. Utvikler Niantic Labs kunngjorde denne uken at konkurransebaserte Pokémon-kamper er på vei, med både rangeringssystem og skikkelig matchmaking.

Må fortsatt ut å gå

Pokémon GO-spillere kan i disse dager fange monstre som er kledd ut for Halloween.
Niantic Labs

Som Niantic forteller på sine nettsider vil GO Battle League rulles ut i begynnelsen av 2020, uten at vi fikk noen mer spesifikk dato. Den nye ligaen bygger videre på dagens spiller-mot-spiller-tilbud og skal gjøre det lettere for spillere å måle krefter mot hverandre.

I dag krever flerspillerkamper at to trenere står ved siden av hverandre før de kan kjempe. Med GO Battle League introduserer utvikleren global matchmaking, slik at du når som helst kan sende ut monstrene dine i kamp mot andre trenere fra hele verden.

Pokémon GO går imidlertid ikke bort fra grunnkonseptet med at spillere må ut i verden for å spille, og denne delen av opplevelsen vil fortsatt stå sentralt for det nye kampsystemet. Akkurat hvordan det hele vil fungere skal først avsløres i en egen video om noen uker, men som Niantic forteller må spillere ut å røre på seg før de kan slåss.

– Trenere kan gå seg en tur for å få tilgang på GO Battle League, og så kjempe mot motstandere fra hele verden gjennom nettbasert matchmaking og stige på ligaens rangeringslister. VI håper denne funksjonene vil gjøre Pokémon GO-kampene mer konkurransedrevne og tilgjengelig for flere trenere, skriver utviklerteamet.

Les også: Minecrafts svar på Pokémon GO skal straks ut i early access »

Siste fra forsiden