Populous kommer til DS

Det originale gudespillet er i ferd med å få en DS-versjon.

Populous var spillet som gjorde britiske Peter Molyneux til en kjendis blant spillutviklere. Spillet kom i 1989, og lot spilleren bli gud over en liten stamme med mennesker. Ved å bruke ulike gudekrefter måtte du få stammen din til å vokse, slik at den kunne utkonkurrere stammene til andre guder.

For å få stammen din til å trives måtte du flate ut land som de kunne bygge store bygninger på. Jo større stammen ble, jo større ble gudekreftene dine, og du kunne gjøre ting som å sende flodbølger mot motstanderne eller skape en gigantisk vulkan midt i landet deres.

På Tokyo Game Show ble det kunngjort at Populous kommer til DS. Utviklingen foregår hos folkene bak SimCity DS (EA Japan), og DS-versjonen vil inneholde en rekke nye guder og gudekrefter. I tillegg vil det få en helt ny design (uten «bok-layouten» fra originalversjonen av Populous.

Electronic Arts har ikke gitt ut veldig mange detaljer enda, men har blant annet bekreftet at det vil være mulig å spille mot opp til tre venner over trådløst nett. Spillet har vært under utvikling i seks måneder, og har ikke fått noen utgivelsesdato enda.

Siste fra forsiden