Prey og Project IM

Heftige Prey har fått en offisiell trailer, mens danske Zero Point har introdusert skytespillet Project IM ved å lansere en liten video fra spillet.

Prey, fra 3D Realms og Human Head Studios, er et av de mest etterlengtede skytespillene under utvikling nå. Spillet benytter seg av Doom 3-motoren, men takket være fantasifull design og et tilsynelatende friskt gameplay, ser det ikke ut til å ha mye mer enn grafikkmotoren (og en futuristisk grafikkstil) til felles med id Software sitt nyeste skytespill.

Prey

Nå har 3D Realms lansert en trailer fra spillet. Denne ble opprinnelig vist på G4TV, men dette er den offisielle versjonen av traileren. Videoen er hentet fra Xbox 360-versjonen av Prey. Den er på 18 MB og viser cirka ett minutt med video fra spillet. Du finner den her:

Et annet spennende førstepersons skytespill er Project IM (midlertidig navn), som utvikles av danske Zero Point Software. Spillet kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og utviklerne beskriver det som et science-fiction actioneventyr med en original og uforutsigbar historie. Spillet kommer med både enspiller og kooperativ flerspiller (for opp til fire spillere), og legger vekt på realisme.

I tillegg loves vi arkadeelementer, rollespillelementer og taktiske elementer, så Project IM ser ut til å bli en spennende blanding. I tillegg loves vi ikke-lineært gameplay og "tilfeldig generert" innhold. Spillet benytter seg av Unreal 3-motoren, og for et lite glimt av hva vi har i vente, kan du besøke det offisielle nettstedet, hvor du finner skjermbilder og en kort trailer.

Siste fra forsiden