Project Cars 3

Project Cars 3 er kunngjort – skal rive ned skillet mellom simulator og arkadespill

Se den fartsfylte traileren.

Utvikler Slightly Mad Studios har nå kunngjort det neste innslaget i sin bilspillserie Project Cars. Det tredje spillet skal lanseres i løpet av sommeren til PC, Xbox One og PlayStation 4, uten at en konkret slippdato foreligger ennå.

Project Cars 3 vil blant annet by på en helt ny karrieremodus som tar sikte på å appellere til alle typer spillere, enten man er nykommer eller veteran.

Spillet skal ifølge utvikleren levere flere oppdateringer enn tidligere for å holde opplevelsen frisk, og dette omfatter blant annet ulike måter å konfigurere bilene dine på.

Mer tilgjengelig for simulator-skeptikerne

Slightly Mad Studios

I tillegg kommer det en ny Rivals-modus, som innebærer at utvikleren regelmessig vil stelle i stand utfordringer som spillere kan konkurrere i. Ellers er naturlig nok nye baner på plass,

Project Cars 3, som altså fremdeles er et simulatorspill, forsøker å heve realismenivået gjennom blant annet forbedrede kollisjonseffekter, «risting» av kameraet med mer, Samtidig opplyser utvikleren at de har som mål å tiltrekke seg de spillerne som i utgangspunktet er skeptiske til bilsimulatorsjangeren.

– Vi var bekymret for at simulatorer og bilsimulatorer ble sett på som ganske humørløse og ganske tekniske og tørre, og ikke innbydende. Litt elitistiske, kanskje, sa produksjonssjef for Project Cars 2, Pete Morrish, til nettstedet Gamesradar.

Vi fikk aldri anmeldt det andre spillet i serien her på Gamer.no, men det første spillet ble tildelt 9 av 10 poeng av vår anmelder i 2015.

– Project CARS er massivt, griselekkert, realistisk og relativt greit å komme igang med. Det er få, om noen, spill fra denne siden av årtusenskiftet som har formidlet følelsen av å virkelig ta del i en løpshelg like godt, het det i anmeldelsen.

Les også: Ubisoft oppklarer abonnementsforvirring rundt Trackmania »

Siste fra forsiden