SOCOM 4 utsatt til neste år

PS3-eksklusiv tittel i 2011

Det taktiske skytespillet kommer i 2011.

Zipper Interactive har kunngjort at SOCOM 4 ikke vil lanseres i høst som planlagt. I stedet kommer det PS3-eksklusive spillet på markedet neste år.

Semper Fi og så videre.

– Vi vet at dere har gledet dere til å spille SOCOM 4 i år, men vi vil ikke ta noen snarveier med utviklingen. I stedet ønsker vi å levere det beste og mest involverende SOCOM-spillet vi overhodet kan, og for å få det til må vi bruke mer tid, skriver teamet på den offisielle bloggen sin.

I SOCOM 4: U.S. Navy SEALs må du lede en femmannsgruppe med NATO-soldater på oppdrag i Sørøst-Asia. Revolusjonære har tatt kontroll over et land som grenser til en av verdens viktigste skipsfartsruter, og laget ditt sendes inn for å rydde opp.

Du og dine medsoldater må bekjempe opprørerne og finne ut hva de egentlig er ute etter. De har mange flere soldater enn dere, men til gjengjeld består laget ditt av noen av verdens beste soldater bevæpnet med avanserte våpnen. I løpet av seks dager må dere gjennom jungler og byer for å sette en endelig stoppe for kuppmakerne.

Som i alle andre SOCOM-spill blir det også en omfattende flerspillerdel. Denne gangen kan opptil 32 stykker spille samtidig og ikle seg draktene til flere av verdens beste spesialstyrker.

Detaljer om når i 2011 SOCOM 4 kommer får vi senere.

Siste fra forsiden