PS3 får Gundam-spill i år

Namco Bandai har kunngjort at de vil lansere Mobile Suit Gundam for PS3 i år.

Mobile Suit Gundam er basert på den populære anime-serien ved samme navn, og omhandler en fremtidskrig der gigantiske roboter er sjefene på slagmarken. Spillet foregår i den siste delen av Ettårskrigen (som også dekkes av det kommende Xbox 360-spillet The One Year War), og gir spillerne mulighet til å kommandere sin egen bataljon av kamproboter for Federation eller Zeon-fraksjonene.

I og med at spilleren får kontroll over en hel bataljon, får han en rekke strategiske muligheter. Lagarbeid må være sentralt for å overleve, og om spilleren gjør en god jobb, vil dette få konsekvenser for krigen forøvrig. En hendig detalj er at det blir mulig å sikte seg inn på spesifikke systemer hos fiendens kamproboter.

Etter hvert som spilleren får mer erfaring vil han også få mulighet til å bruke mer avanserte kamproboter og kommandere flere og mer erfarne piloter i kamp. Namco Bandai lover også ultra-realistisk fysikk, svært avansert grafikk og episke slag på en futuristisk jordklode. Den amerikanske utgivelsen av Mobile Suit Gundam vil finne sted i år, noe som forhåpentligvis også gjelder den europeiske lanseringen.

Siste fra forsiden