PS3-versjon av WipEout bekreftes

I en stillingsannonse utlyser SCEE en rekke ledige utviklerposisjoner, som signaliserer at et nytt WipEout-spill er på vei for PlayStation 3 og PSP.

Som en del av en svært omfattende stillingsannonse, lagt ut av rekrutteringsfirmaet Datascope, leter Sony Computer Entertainment Europe etter en hel rekke medarbeiderere innenfor feltene grafisk design, fysikk, konsept, animasjon, lyd, og en rekke andre kompetanseområder. De nye medarbeiderne skal jobbe med nye prosjekter for alle Sony sine nåværende og kommende konsoller, i en av tre studioer i England.

Selv om det neppe er noen overraskelse at et nytt WipEout-spill er på vei, er det via denne ferske stillingsannonsen vi for første gang får en bekreftelse fra Sony selv. En av stillingene dreier seg om stillingen sjefsdesigner, hvor SCEE ser etter en person som skal "ha en nøkkelrolle realiseringen av fremtidige utgivelser av WipEout for PSP og PlayStation 3".

Lenger ned i annonsen utlyses det en rekke posisjoner som skal ha ansvaret for et fotballprosjekt på PSP og PlayStation 3. Alt tyder på at det er snakk om europeisk, og ikke amerikansk fotball, ettersom det er den europeiske avdelingen til Sony Computer Entertainment som har lagt ut stillingsannonsen. Det er ikke kjent om det dreier seg om en videreutvikling av World Tour Soccer, This is Football, eller en helt ny serie som skal ta opp kampen med Konamis Pro Evolution Soccer og EAs FIFA.

Det fremgår ikke noe sted i annonsen når disse prosjektene skal ferdigstilles, men det er tydelig at Sony kanskje allerede er i gang med utviklingen, ettersom WipEout-utlysningen er tydelig merket "haster".

Siste fra forsiden