Psychonauts kommer til PS2

Gode nyheter til alle som liker nyskapende spill: Majesco har røpet at det spennende og innovative actioneventyret Psychonauts får en PS2-versjon.

I starten var Psychonauts en Xbox-eksklusiv tittel, men etter at Microsoft trakk seg som utgiver og Majesco kom på banen, ble det raskt kunngjort at det skulle komme til PC også. Nå har Majesco røpet at spillet også vil bli lansert på PS2, og at denne lanseringen vil foregå samtidig med lanseringen av Xbox og PC-versjonen, i 2005.

Psychonauts utvikles av Double Fine Productions, som ledes av legendariske Tim Schafer. Han har stått for klassikere som Grim Fandango, Full Throttle og (halvparten av) Day of the Tentacle, og det er få andre spilldesignere med like godt rulleblad. Derfor er det ikke overraskende at flere og flere begynner å legge merke til Psychonauts, som Tim Schafer selv (utvilsomt noe spøkefullt) har beskrevet som tidenes beste spill.

Spillet er et actioneventyr i 3D hvor du får rollen som en noe spesiell terapeut. For å løse verdens problemer må du nemlig reise inn i bevisstheten til galninger, forbrytere og fæle monstre, for å få bukt med den ondskapen som befinner seg der. Dette konseptet har sikret utviklerne muligheten til å la fantasien løpe løpsk, og resultatet ser ut til å bli et av de mest egenartede spillene under utvikling akkurat nå.

Ta en titt på Double Fine Productions sitt vanvittige nettsted for mer informasjon om dette spillet og utviklerteamet bak det. Lenken finner du nederst på siden.

Siste fra forsiden