Pupper og værmenn i høydefinisjon

Vær klar for et noget vovet actioneventyr når Atlus lanserer sitt første HD-spill.

Det kommende spillet Catherine byr på en litt annerledes spillopplevelse.

Vi snakker ikke om værmenn av typen Kristen Gislefoss her, men om sauemennene som 32 år gamle Vincent møter i sine stadig tilbakevendende mareritt. Drømmene dukker opp etter at han møter unge, yppige Catherine, og involverer store hender med blodige gafler i tillegg til de nevnte værmennene.

Sauene sier han må klatre til toppen av den tilsynelatende uendelige trappen som drømmene utspiller seg i for å ikke dø i det virkelige liv. Dette skal danne rammene for spillets actionsekvenser, men ennå er lite kjent om spillets form.

Les også: Anmeldelse: Demoner og popmusikk

Spillmusikken beskrives som klassisk, voksenorientert og erotisk, og produsenten Hashino røper at spillet inneholder sjokkerende voksenscener.

Catherine er laget av nøkkelpersoner fra teamet bak Persona-serien, og Hashino synes det er spennende at deres første HD-spill ikke er et RPG. Han sier de ønsket å lage noe nytt og endte opp med noe veldig merkelig, noe traileren (selv med japansk tale) vel kan bekrefte.

Les også: Spill Age of Conan gratis

Catherine dukker opp og sier at Vincent kan gjøre med henne som han lyster, og ut ifra klippene å dømme ser det ikke ut til at vegetarianeren Vincent har mye imot litt ungpikekjøtt.

Innholdet er tilsynelatende rettet mot et voksent publikum, men det overrasker neppe om den egentlige målgruppen er unge menn som stadig frykter at mor skal glemme å banke på før hun avbryter spillseansen.

Les også: Anmeldelse: En skurkefri opplevelse

Spillet forventes ikke i Japan før i vinter, og det er foreløpig ukjent når den vestlige utgaven vil dukke opp. Markedsføringen er imidlertid igang, og promomateriale har allerede begynt å dukke opp hos forhandlerne.

(Kilde: andriasang.com)

Les også
Anmeldelse: Shin Megami Tensei: Persona 4

Siste fra forsiden