Quantum Break er ikke lenger Xbox One-eksklusivt

Det merkelige tidsreisereposet er nå også på vei til Windows 10.

Microsoft

Stadig flere spill tar veien fra Xbox One til Windows, og sist i rekken kommer det foreløpig uutgitte Quantum Break. Dette kunne utviklerne i finske Remedy og Microsoft bekrefte torsdag ettermiddag, hvor de i en pressemelding fortalte at begge utgavene av spillet lanseres som planlagt den 5. april.

I følge en Twitter-melding er både Xbox One- og Windows 10-utgaven av spillet utviklet av Remedy selv, som da ser ut til å ha valgt denne løsningen fremfor å skyve porteringsarbeidet over på et annet spillstudio.

I tillegg er det verdt å merke seg at hvis man forhåndsbestiller Xbox One-utgaven av Quantum Break digitalt, vil man få servert Windows-versjonen uten ekstra kostnad. Som en ekstra ekstra-bonus vil det også følge med en kopi av Remedys forrige spill, Alan Wake, til alle som kjøper Quantum Break til Xbox One.

Superhelt?
Microsoft

Et ambisiøst prosjekt

Omtrent slik ser det ut når man tar kontroll over tid og rom.
Microsoft

I Quantum Break trer man inn i rollen som Jack Joyce, en ung kar med mystiske evner til å kontrollere tid og rom. Han er imidlertid ikke den eneste som kan leke seg i sakte film, og på den andre siden av spillets etiske spekter finner vi Jacks tidligere partner, Paul Serene.

Det som følger er en actionpakket skytefest, hvor man tar dekning, skyter skurker og bruker superkreftene sine til å manipulere omgivelsene etter eget ønske.

Samtidig er prosjektet også dels TV-serie, med ekte skuespillere og fullverdige TV-serie-episoder plassert rundt omkring i spillet.

Vi tok en nærmere titt på Quantum Break under Gamescom i fjor, og da hadde vår utsendte skribent følgende å si:

– Prosjektet er ambisiøst og ikke minst ulikt det andre utviklere holder med på for tiden. [...]Tidsmanipulering kombinert med skytespill ser ut til å være en god sammensmelting, og det er skikkelig tøft å løpe med superfart mot en fiendtlig soldat og slenge ham i dørken med et smell.

Les hele sniktitten her:
Enormt ambisiøst og litt forvirrende »

Les også
Anmeldelse: Quantum Break
Sammen med annonseringen kom også en ny trailer, med ekte skuespillere.

Siste fra forsiden