Rage 2 utvikles av Mad Max- og Just Cause-studioet

Svenske Avalanche byr på skyting, eksplosjoner og kaos i en dystopisk åpen verden.

Bethesda

Etter en haug med lekkasjer og ulike hint var det ikke akkurat noen overraskelse da Bethesda dro sløret av Rage 2 tidligere denne uken. Utvikleren slapp en kort teaser-trailer med et løfte om flere detaljer etter hvert, og det har vi nå fått.

Se teaser-traileren for Rage 2. (Video: Bethesda)

spillets nettside kommer det frem at Rage 2 skal lanseres for PC, PlayStation 4 og Xbox One. I liten skrift nederst på siden står det også at utviklingsarbeidet leveres av svenske Avalanche Studios i samarbeid med id Software, noe Bethesda har bekreftet via Twitter.

Avalanche sto bak både Mad Max fra 2015 og Just Cause-serien, og gitt beskrivelsen av Rage 2 er det ikke vanskelig å se hvorfor nettopp svenskene fikk ansvaret for spillet:

– Kast deg ut i en dystopisk verden blottet for samfunn, lover og orden. Rage 2 kombinerer en sann åpen verden med førstepersonsskyting, hvor du kan gå hvor som helst, skyte hva som helst og eksplodere alt, heter det på den offisielle Rage 2-siden.

Just Cause er viden kjent for galskap og overdådige eksplosjoner, mens Mad Max leverte herlig action i en brutal postapokalyptisk verden. Nøyaktig hvordan Rage 2 vil fungere finner vi ut i løpet av dagen – tirsdag 15. mai – når Bethesda avduker spillets første gameplay-trailer.

Siste fra forsiden