Se syv minutter fra Rage 2

Det intense skytespillet vises frem i video.

Under Bethesdas pressekonferanse natt til mandag norsk tid ble det kunngjort en oppfølger til Doom, men utgiveren viet også tid til et annet, kommende skytespill. Et lengre klipp fra Rage 2 ble nemlig vist frem.

Videoen gir oss rundt syv minutter fra spillet, hvor vi får se både omgivelser, fiender, våpen og kjøretøy som spillere vil bli servert i det nye skytespillet – og som før er det ingenting å si på tempo og intensitet.

Bethesda

Dystopisk anarki

Rage 2 ble avduket allerede i midten av mai og er altså oppfølgeren til Rage, som kom ut helt tilbake i 2011. Spillet er et dystopisk, førstepersons skytespill som finner sted etter at en asteroide kræsjet inn i Jorda og gjorde planeten om til et ødeland, med verken fungerende samfunn, lov eller orden.

Vi følger Walker, den siste vokteren i Vineland, som må slåss for å overleve i verdenen. Han skal få tilgang på et bredt spekter av våpen, kjøretøy og mystiske krefter, og har som mål å styrte Authority-fraksjonen, som mange kanskje husker fra det forrige spillet.

Utviklerne lover stor frihet og lar deg gå hvor som helst, skyte hva som helst og sprenge hva som helst, og som man ser i den nye videoen har man altså også tilgang til flere ulike kjøretøy.

Rage 2 utvikles av Avalanche Studios i samarbeid med id Software. Spillet skal slippes en gang i 2019, men har ennå ikke fått en mer spesifikk dato.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden