Hopp inn i Rage 2 sin brutale og åpne verden til våren

Skytespillet har fått slippdato og ny trailer.

Utgiver Bethesda har nå omsider kunngjort slippdatoen til det kommende skytespillet Rage 2. Spillet lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC den 14. mai neste år.

Samtidig har vi også fått en ny trailer som viser oss litt mer av den åpne verdenen som venter oss, samt både doninger, våpen og gameplay fra selve spillet. Traileren ser du øverst.

Rage 2 skal bli et viltert og hektisk åpen verden-spill som lover oss muligheten til å gå hvor som helst, skyte hva som helst og sprenge hva som helst, i utviklerens egne ord.

Avalanche Studios

Dystopisk

Rage 2 ble avduket i mai i fjor og er altså oppfølgeren til id Softwares Rage, som kom ut i 2011. Vi snakker om et dystopisk, førstepersons skytespill som finner sted etter at en asteroide kræsjet inn i Jorda og gjorde planeten om til et ødeland, med verken fungerende samfunn, lov eller orden.

Spillet følger Walker, den siste vokteren i Vineland, som må slåss for å overleve i verdenen. Han skal få tilgang på et bredt spekter av våpen, kjøretøy og mystiske krefter, og har som mål å styrte Authority-fraksjonen, som mange kanskje husker fra det forrige spillet.

Rage 2 utvikles av det svenske studioet Avalanche Studios, tidligere mest kjent for Just Cause-serien, i samarbeid med id Software.

Vi tok en titt på Rage 2 i sommer, og satt igjen med et godt førsteinntrykk.

– Det vi har fått prøve av Rage 2 så langt, vitner om et spill som kan bli svært interessant. Bare tanken på å blande det beste fra id Software (skytefølelse) med det beste fra Avalanche Studios (en eksplosiv, variert og sprø åpen verden) er et konsept som vi kan stille oss bak, skrev vår utsendte.

Les også: Far Cry: New Dawn er en postapokalyptisk oppfølger til Far Cry 5 »

Siste fra forsiden