Rage 2 - Absolute Drift

Epic-butikken gir bort Rage 2 og Absolute Drift

Begge spillene er gratis den neste uka.

Bethesda Softworks

Epic Games Store har sluppet sitt nyeste gratistilbud, og denne gangen er det to spill man kan skaffe seg. Rage 2 og Absolute Drift deles ut til alle som vil ha, og begge er gratis frem til og med torsdag 25. februar.

Rage 2.
Bethesda Softworks

Er du interessert er det bare å ta turen innom Epic-butikkens side for gratis spill. Her trykker du deg inn på hvert av spillene, velger knappen merket «Get» og så er de dine. Tilbudet krever at du har en Epic Games-konto, og spillene legges til i Epic-biblioteket ditt.

Skytegalskap og kjørekunst

Rage 2 fra Bethesda og svenske Avalanche Studios ble opprinnelig lansert i 2019. Oppfølgeren til det noe anonyme Rage skrudde galskapen opp på fullt nivå, med fargeeksplosjoner og klin gærne figurer. Resultatet ble imidlertid bare så som så, mente vår anmelder.

– Rage 2 fremstår som noe som ikke bare er gjort før, men som jeg aktivt har vært borte i tidligere; selv spillingen minner om noe dratt rett ut av Doom. Rage 2, utenom evnene man tilegner seg, er så grunt som et åpent verden-spill kan bli, til tross for vakker grafikk og et i utgangspunktet kult premiss, skrev Andreas Bjørnbekk.

Absolute Drift.
Funselektor Labs Inc.

Absolute Drift roer det hele litt ned, med kjørelek til avslappende musikk. Spillere navigerer minimalistiske baner, og får poeng ved å sladde rundt svinger og over poengsoner. Absolute Drift lokker med seks biler, 34 baner og tre forskjellige moduser, samt en ledertavle hvor man kan måle krefter mot andre spillere.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i februar »

Siste fra forsiden