Slik blir bilkampene i Rage 2

Se en ny syv minutter lang trailer.

I forbindelse med QuakeCon-konferansen har Bethesda allerede vist frem det nye Doom-spillet, men et annet skytespill stod også på menyen under messen. Rage 2 fikk nemlig et nytt klipp på rundt syv minutter som viser oss mer fra det viltre skytespillet.

Den nye videoen viser oss for første gang de store konvoiene i spillet med tilhørende sprelsk bilkjøringsaction, samt mer innsikt i den såkalte «overdrive»-funksjonen i spillet som fylles opp etter hvert og gjør våpnene betydelig mer potente.

Stor bevegelsesfrihet

Avalanche Studios

Rage 2 ble avduket allerede i midten av mai og er altså oppfølgeren til Rage, som kom ut helt tilbake i 2011. Spillet er et dystopisk, førstepersons skytespill som finner sted etter at en asteroide kræsjet inn i Jorda og gjorde planeten om til et ødeland, med verken fungerende samfunn, lov eller orden.

Vi følger Walker, den siste vokteren i Vineland, som må slåss for å overleve i verdenen. Han skal få tilgang på et bredt spekter av våpen, kjøretøy og mystiske krefter, og har som mål å styrte Authority-fraksjonen, som mange kanskje husker fra det forrige spillet.

Utviklerne lover stor frihet og lar deg gå hvor som helst, skyte hva som helst og sprenge hva som helst, og som man ser i den nye videoen har man altså også tilgang til flere ulike kjøretøy.

Rage 2 utvikles av Avalanche Studios i samarbeid med id Software. Spillet skal slippes til Windows, Xbox One og PlayStation 4 i løpet av våren 2019, men har ennå ikke fått en mer spesifikk dato.

Les også: Se et kvarter med blodig og brutalt gameplay fra det nye Doom »

Siste fra forsiden