Far Cry: New Dawn er en postapokalyptisk oppfølger til Far Cry 5

Spillet lanseres i februar.

Som studioet lovet tidligere denne uken viste Ubisoft frem et nytt Far Cry-spill under nattens The Game Awards. Det neste innslaget i serien går under navnet Far Cry: New Dawn, og følger de dramatiske hendelsene fra Far Cry 5.

Artikkelen inneholder noen avsløringer om slutten i Far Cry 5.

Kaos i en ny verden

Tvillingene Mickey og Lou skaper trøbbel i Far Cry: New Hope. Bilde: Ubisoft

17 år etter at atombombene gikk av mot slutten av Far Cry 5, har en ny og svært fargerik verden vokst frem. Det ser imidlertid ikke ut til å være noen hyggelig tilværelse for innbyggerne i Hope County, og spillets første trailer – som du ser øverst i artikkelen – viser en brutal hverdag.

Den onde Joseph Seed er erstattet med en helt ny trussel, i form av tvillingene Mickey og Lou og deres gjeng med Highwayman-kjeltringer. Spillere får i oppgave å sparke i gang en motstandsbevegelse for å redde dagen, og må bygge opp en base kalt Prosperity.

Her kan man bygge nye våpen og leie inn medhjelpere, som ifølge utvikleren vil inkludere både nye og kjente fjes. I tillegg hinter Ubisoft om at spillere skal få ta turen utenfor spillets hovedbrett gjennom noe utvikleren kaller ekspedisjoner. Hvordan dette vil fungere er imidlertid ikke helt klart.

Far Cry: New Hope lanseres 15. februar 2019, på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Rage 2 byr også på fargerike eventyr i en postapokalyptisk verden.
Vi prøvde det kommende spillet tidligere i år »

Kommentarer (20)

Forsiden akkurat nå

Til toppen