Far Cry: New Dawn er en postapokalyptisk oppfølger til Far Cry 5

Spillet lanseres i februar.

Som studioet lovet tidligere denne uken viste Ubisoft frem et nytt Far Cry-spill under nattens The Game Awards. Det neste innslaget i serien går under navnet Far Cry: New Dawn, og følger de dramatiske hendelsene fra Far Cry 5.

Artikkelen inneholder noen avsløringer om slutten i Far Cry 5.

Kaos i en ny verden

Tvillingene Mickey og Lou skaper trøbbel i Far Cry: New Hope.
Ubisoft

17 år etter at atombombene gikk av mot slutten av Far Cry 5, har en ny og svært fargerik verden vokst frem. Det ser imidlertid ikke ut til å være noen hyggelig tilværelse for innbyggerne i Hope County, og spillets første trailer – som du ser øverst i artikkelen – viser en brutal hverdag.

Den onde Joseph Seed er erstattet med en helt ny trussel, i form av tvillingene Mickey og Lou og deres gjeng med Highwayman-kjeltringer. Spillere får i oppgave å sparke i gang en motstandsbevegelse for å redde dagen, og må bygge opp en base kalt Prosperity.

Her kan man bygge nye våpen og leie inn medhjelpere, som ifølge utvikleren vil inkludere både nye og kjente fjes. I tillegg hinter Ubisoft om at spillere skal få ta turen utenfor spillets hovedbrett gjennom noe utvikleren kaller ekspedisjoner. Hvordan dette vil fungere er imidlertid ikke helt klart.

Far Cry: New Hope lanseres 15. februar 2019, på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Rage 2 byr også på fargerike eventyr i en postapokalyptisk verden.
Vi prøvde det kommende spillet tidligere i år »

Siste fra forsiden