Raiden kapper biler i biter

Metal Gear Solid: Rising ser ut til å forlate alt som heter sniking.

MGS-skaper Hideo Kojima på gårsdagens pressekonferanse. Foto: Kjersti Stuestøl

Raiden gjorde sin noe upopulære opptreden i Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Raiden var dyktig nok han, men hans kanskje litt sutrete personlighet i kombinasjon med at folk forventet Solid Snake i hovedrollen har gjort Raiden til en av de mer forhatte spillheltene til nå.

I Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots gjenvendte det sorte fåret, denne gangen som nærmest udødelig og sinnsykt sterk cybernetisk ninja. Det er denne Raiden som får fritt spillerom i det kommende Metal Gear Solid: Rising, som er under utvikling til både Xbox 360 og PS3.

På Microsofts E3-show i går kveld ble spillet vist frem i all sin prakt, og for første gang fikk vi se materiale som etter alt å dømme er spillbart materiale:

Som du selv kan se, her er det lite sniking og gadgets. Mottoet er "zan-datsu", som direkte oversatt betyr "kutte-ta". Raiden bruker sverdet sitt til å dele alt i fra menneskekropper til biler i både to, tre og fire biter, og det ser egentlig svært lovende ut til nå. Det gjenstår fortsatt å se hvordan det hele faktisk er å spille, men det er vanskelig å si at spillet skuffer i ren kulhetsfaktor.

Les også:Nytt Mortal Kombat på vei
Les også:Dreamcast-klassikere returnerer
Les også:Anmeldelse av Split Second: Velocity


Siste fra forsiden