Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction har fått ny dato og redusert pris

Inkluderer 14-dagers Buddy Pass, som lar deg dele spillet med to venner.

Ubisoft

Rainbow Six Extraction har vært gjennom en rekke utsettelser, men nå ser det omsider ut til å gå mot lansering. Torsdag kunngjorde Ubisoft at spillet kommer 20. januar.

Rainbow Six Extraction slippes 20. januar. (Video: Ubisoft)

Samtidig melder utvikleren at Rainbow Six Extraction blir billigere enn det som opprinnelig var planen. Egentlig skulle spillet selges til full pris, men nå blir det 40 dollar for standardutgaven og 50 dollar for Deluxe-utgaven. Her til lands kan vi belage oss på rundt 400 og 500 kroner.

Alle som kjøper Rainbow Six Extraction får et såkalt Buddy Pass med på kjøpet. Dette lar deg spille sammen med to venner som ikke eier spillet. Vennene du inviterer får laste ned en egen prøveversjon, som gir tilgang i opptil to uker så lenge de spiller sammen med deg.

Utvikleren lover full støtte for spilling på tvers av plattformer. Dermed kan spillere på PlayStation 5 for eksempel invitere og spille med venner på Xbox Series X/S. Ubisoft påpeker at man må ha PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap for å spille.

Rainbow Six Extraction – som tidligere het Rainbow Six Quarantine – gjør noe litt annet enn forgjengeren Siege. Her er fokuset på samarbeid, og spillere trer inn i rollen som kjente operatører fra serien og tar på seg ulike oppdrag der målet til slutt er å sable ned romvesener.

Rainbow Six Extraction kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia og Amazon Luna.

LES OGSÅ: Slik blir det å spille Rainbow Six Extraction »

Siste fra forsiden