Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction utsettes til neste år

Rainbow Six Extraction.
Ubisoft

I to separate blogginnlegg forteller utviklingsteamet bak Rainbow Six Extraction at de ser seg nødt til å utsette spillet nok en gang. Planen var først å slippe spillet i 2020, men i fjor høst ble det utsatt til 16. september.

Nå slippes spillet i januar 2022.

– Vi omfavner muligheten til å ta oss ekstra tid til å vise frem visjonen vi har for spillet, slik det fortjener, i januar 2022. Vi er sikre på at dette vil sørge for at Rainbow Six Extraction er den oppslukende, samarbeidsfokuserte og spennende opplevelsen som vi ønsker å skape, skriver utviklerne.

Rainbow Six Extraction – som tidligere het Rainbow Six Quarantine – gjør noe litt annet enn forgjengeren Siege. Her er fokuset på samarbeid, og spillere trer inn i rollen som kjente operatører fra serien og tar på seg ulike oppdrag der målet til slutt er å sable ned romvesener. Det skal være stor variasjon i fiendene, og man må håndtere dem på forskjellige måter. Noen felles best med skarp skyts, mens andre krever mer sniking og finesse.

Du kan se en video som går gjennom litt av spillet nedenfor.

Rainbow Six Extraction kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia og Amazon Luna.

LES OGSÅ: Netflix skal visstnok begynne å tilby spill som del av abonnementet

Video fra spillet. (Video: Ubisoft)

Siste fra forsiden