Rainbow Six Siege får åpen betatest neste uke

Prøv 14 figurer, tre brett og tre spillmoduser før spillets endelige lansering.

Ubisoft

Det er mindre enn to uker til Rainbow Six Siege lanseres 1. desember, men Ubisoft har enda ikke sett seg ferdig med testingen av spillet. Nå inviterer de til en åpen betatest på PC, PlayStation 4 og Xbox One som i utgangspunktet varer fra 25. til 29. november. Dersom du deltok i den lukkede betatesten tidligere i år kan du imidlertid begynne å spille allerede 24. november.

I likhet med de tidligere testene vil kun deler av spillet være tilgjengelig under betaen, men Ubisoft har erstattet noen av elementene vi har prøvd før. Denne gangen får vi velge mellom 14 ulike figurer og kan prøve tre spillmoduser fordelt på tre brett.

Dette får du prøve i neste ukes Rainbow Six Siege-beta.

To av modusene fokuserer på spiller-mot-spiller-action, der målet enten er å ta kontroll over et markert rom eller desarmere en bombe. I den tredje modusen kjemper opptil fem spillere på lag mot datastyrte terrorister for å uskadeliggjøre to bomber.

Spillere kan prøve både rangerte og urangerte kamper, men det som er av fremdrift og ledertavler vil nullstilles når betaperioden er over.

Ingen enspillerkampanje

Rainbow Six Siege ble annonsert under E3 i fjor som en erstatter for det kansellerte Rainbow Six Patriots. Likevel var det først i september 2015 vi fikk vite at spillet ikke vil inkludere en enspillermodus, men at det i likhet med spill som Star Wars Battlefront, Titanfall og Evolve heller ville fokusere utelukkende på flerspilling.

Ifølge Ubisofts Scott Mitchell vil spillere fortsatt ha muligheten til å spille alene, men da kun i spillets treningsmodus eller mot datastyrte motstandere.

Spill uten enspiller er ikke alltid en uting.
Star Wars Battlefront fikk god omtale av vår anmelder »

Siste fra forsiden