Rainbow Six Siege-utvidelse med nytt brett og flere figurer er lansert

Samtidig kunngjorde Ubisoft at skytespillet har nådd 25 millioner spillere.

Den nyeste utvidelsen for Rainbow Six Siege, kalt Operation White Noise, er nå tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Lanseringen ble akkompagnert av en fersk trailer for pakken, som du kan se over.

Velkommen til Seoul

Ta en kikk på de nye operatørene lansert i White Noise-utvidelsen. (Video: Ubisoft)

White Noise-utvidelsen introduserer det nye flerspillerbrettet Mok Myeok Tower, som er gratis for alle som eier Rainbow Six Siege. Brettet er satt til en diger skyskraper i Sør-Koreas hovedstad – Seoul – som angripere må infiltrere ved å kaste seg ned en heissjakt eller ved å rapellere ned utsiden av bygget.

Her får spillere også stifte bekjentskap til de nye spillbare operatørene Dokkaebi og Vigil fra Sør-Korea og Zofia fra Polen. De tre er tilgjengelige nå for de som har kjøpt spillets sesongpass. Alle andre må vente pent i en uke før de kan låse opp figurene med enten Renown eller R6 Credits.

Foruten nytt innhold byr utvidelsen på noen endringer som Ubisoft håper vil forbedre opplevelsen for alle. Blant annet har utvikleren spillets granater, for å unngå at eksplosivene plutselig ender opp på feil sted når de kastes. I tillegg vil spillerens bevegelse når man kaster en granat påvirke hvordan den flyr gjennom luften, slik at den for eksempel går hives lengre hvis man løper.

Du kan se en fullstendig liste over endringer på spillets nettsider.

25 millioner spillere

Samtidig med kanseringen av White Noise kunngjorde Ubisoft at Rainbow Six Siege har nådd nok en stor milepæl, Flerspillerskyteren har nå 25 millioner registrerte spillere, opp fra 20 millioner for bare fire måneder siden:

Rainbow Six Siege har nå over 25 millioner registrerte spillere.
Ubisoft

– Etter hvert som spillet har gått fremover har vi fortsatt å videreutvikle det med fokus på spillerne våre. Det gleder oss å se at spillerne har tatt imot spillet med åpne armer, fått med seg vennene sine og hjulpet oss å forstå hva som er mulig med det vi har skapt, sa Rainbow Six Siege-topp Alexandre Remy.

Rainbow Six Siege ble lansert 1. desember 2015, til stort sett positiv omtale. Her på bruket fikk skytespillet karakter syv, og vår anmelder roste de intense og varierte kampene, men savnet flere spillmoduser:

– Rainbow Six Siege lever på sine enkeltøyeblikk. Sekundet der man aktiverer en eksplosiv som åpenbarer fiendens svakheter er uvurderlig. At svært mye kan ødelegges gir også en frihet bare Battlefield-spillene har gitt oss tidligere, skrev Andreas Bjørnbekk.

Les hele Rainbow Six Siege-anmeldelsen her »

Les også
Anmeldelse: Rainbow Six Siege

Siste fra forsiden