Rainbow Six til Las Vegas

Det er trøbbel i Las Vegas, og Team Rainbow sendes for å ordne opp.

Ubisoft har nå kunngjort det femte spillet i Rainbow Six-serien, og denne gangen foregår det hele i syndens by, Las Vegas. En gruppe terrorister har bestemt seg for at nok er nok (sannsynligvis etter at lederen deres tapte alle sparepengene sine på gambling), og nå holder de hele byen som gissel.

Ubisoft har ikke kommet med spesielt mye informasjon om Rainbow Six: Vegas, men selskapets visepresident for markedsføring, Tony Kee, hevder at det blir det beste Rainbow Six-spillet noensinne. Dessuten fortelles vi at spillet vil presse grensene i forhold til kunstig intelligens, fysikk, grafikk og animasjon, og at det vil bygge videre å onlinesuksessen til Rainbow Six-franchisen, uten at vi får ytterligere detaljer om dette.

Informasjon får vi generelt lite av (sannsynligvis på grunn av at Ubisoft har en eksklusivitetsavtale med et amerikansk spillblad), men inntil videre kan vi i det minste fortelle at Rainbow Six: Vegas kommer til omtrent alt som finnes av stasjonære plattformer (inkludert Xbox 360 og PC) denne høsten, og utvikles av Ubisoft Montreal.

Siste fra forsiden