Sea of Thieves - Dark Relics

Rare fortsetter kjøret med månedlige oppdateringer til Sea of Thieves

Dark Relics er tilgjengelig nå, og lokker med hektiske spiller-mot-spiller-bruduljer.

Onsdag rullet ut Rare ut en fersk oppdatering for Sea of Thieves, som ledd i utviklerens nye plan om å slippe nytt innhold til spillet hver måned. Etter Black Powder Stashes i juli har turen nå kommet til Dark Relics, som byr på flere nyheter for ivrige pirater.

Den nyeste utvikleroppdateringen fra Rare forteller litt om Dark Relics og fremtidig innhold for Sea of Thieves. (Video: Rare)

Skjelettjakt og kamp om skatter

Som Rare forteller sender oppdateringen spillere ut på jakt etter skjeletter som har stjålet de såkalte Dark Relic-gjenstandene. Den mystiske gjengen i Order of Souls vil gjerne ha dem tilbake, og belønninger venter for pirater som er villige til å gå å hente dem.

Les også: – Vi tok planen for spillet, rev den i fillebiter og begynte på nytt »

Det som kanskje vil sette størst preg på spillets gang er imidlertid introduksjonen av Reaper's Chests. Disse dukker opp ved tilfeldige skipsvrak ute på havet, og når de spretter frem er det førstemann til mølla.

Reaper's Chests sender opp et digert lyssignal på himmelen, som varsler spillere på hele kartet om at jakten er i gang. Lyset slukkes aldri, så selv om du får skatten ombord på skuta vil alle fortsatt se hvor den er og Rare forventer hissige kamper mellom mannskap som konkurrerer om å levere den inn.

Jakt på skjeletter for å finne verdifulle Dark Relics.
Rare

Om du klarer å få med deg kista tilbake til Duke, vil du og de andre medlemmene i gruppa belønnes en rikelig mengde Doubloons – spillets egen valuta. Her, såvel som med Dark Relic-oppdragene, kan spillere også tjene opp Mercenary Commendations, trofeer som for eksempel gir tilgang på nye titler.

Noe nytt hver måned

Ved siden av Dark Relics og Reaper's Chests, byr oppdateringen på mere nytt innhold og diverse overhalinger til opplevelsen, som du kan lese mer om på spillets nettsider. Som med tidligere oppdateringer vil Dark Relics-innholdet stort sett være tilgjengelig i kun en måned, noe Rare har forklart at er for å få så mange spillere med på moroa samtidig.

Når denne månedens eventyr går mot slutten venter en ny oppdatering, og målet fremover er å slippe nytt innhold den andre onsdagen i hver måned. Neste runde venter dermed 11. september, og i et intervju med Eurogamer forteller Rare at spillere blant annet kan se frem til den etterlengtede introduksjonen av kjæledyr.

Vi venter enda på Ubisofts Sea of Thieves-konkurrent.
Skull and Bones ble nylig utsatt igjen »

Siste fra forsiden