Ratchet and Clank-utviklere skifter leir

Insomniacs neste spill vil utgis både på PS3 og X360.

Å utvikle for én plattform holder visst ikke lenger. Det er ikke lenge siden Halo-utvikler Bungie annonserte et multiplattform-samarbeid med Activision. Nå har Insomniac, kjent for spill som de oppinnelige Spyro-spillene, Ratchet and Clank og Resistance inngått samarbeid med den annen gigantiske utgiveren i bransjen, nemlig EA.

Samarbeidet dreier seg om en helt ny serie, eller såkalt IP, og denne skal utgis til både Xbox 360 og PS3. Foreløpig gjelder det bare denne ene IP-en og bare ett spill, og Insomniac beholder alle rettigheter til kreasjonene sine.

Insomniac Games

Insomniac har nærmest vært en del av Sony i årtier, og har bare utviklet spill for Playstation-konsoller. Dette spillet, som vi ikke vet noenting om ennå, blir dermed første gang man får oppleve Insomniac-spill på andre konsoller enn Sonys.

Spillet har ennå ikke fått noe navn, det eneste vi vet er at det vil være satt til et helt nytt univers. Spillet er under utvikling hos Burbank-studioet til Insomniac. Noe lanseringsvindu har vi heller ikke fått.

Les også:Anmeldelse av Ratchet and Clank: A Crack in Time
Les også:Resitance 3 til New York?
Les også:Anmeldelse av Resistance 2


(Kilde: Computerandvideogames)

Siste fra forsiden