ArmA II i juni

Realistisk krigføring

505 Games har annonsert slippdatoen til Bohemia Interactives taktikkspill.

Bohemia Interactive er kjent for de taktiske krigsspillene Operation Flashpoint og ArmA, og en oppfølger til sistnevnte har vært under utvikling en stund. Nå har utgiver 505 Gamers spikret den europeiske slippdatoen til ArmA II, og ivrige soldater kan krysse av 26. juni på kalenderen.

ArmA II foregår i det fiktive tidligere østblokklandet Chernarus. En amerikansk marinestyrke har blitt sendt til området for å opprettholde ro og orden, men det er lettere sagt enn gjort. Du må lede marinestyrken gjennom en lang kampanje i Chernarus, og vi loves en realistisk historie med mange overraskelser.

I tillegg til å spille gjennom historien alene kan du også samarbeide med andre, og hvis du heller vil slåss mot menneskelige motstandere har spillet en omfattende spiller-mot-spiller modus.

Bohemia lover en svært autentisk opplevelse med taktikk og våpen fra virkeligheten, samt intelligente fiender som blant annet benytter terrenget til å omringe og overraske spillere. Arma II leveres også med et redigeringsverktøy som lar deg bygge egne oppdrag.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden