Red Alert 3 endelig til PS3

Den beste versjonen av spillet?

Electronic Arts har kunngjort Red Alert 3: Ultimate Edition for PS3.

Red Alert 3 skulle egentlig ha kommet til Xbox 360, PC og PS3 omtrent samtidig, men i fjor sommer fortalte Electronic Arts at de hadde satt utviklingen av PS3-versjonen på pause. Nå er arbeidet tydeligvis i gang igjen.

Krigerne i Red Alert-serien er kjent for å bry seg fint lite om kamuflasjefarger.

Electronic Arts har i dag kunngjort Red Alert 3: Ultimate Edition, som skal komme eksklusivt for PS3. Spillet skal lanseres allerede i mars, og kommer med en haug av bonusinnhold de tidligere versjonene ikke hadde.

Dette inkluderer fem nye flerspillerkart, en rekke «bak scenene»-videoer og trailere, dedikerte TV-programmer, omfattende profiler av alle enhetene i spillet og spillets offisielle lydspor.

Selve spillet ser imidlertid ut til å være relativt uforandret. Som tidligere er det snakk om et actionpreget sanntidsstrategispill satt til en alternativ verden der stormaktene gjør opp med hverandre ved hjelp av alt fra kjemperoboter til sabotasjedelfiner.

For mer informasjon kan du lese våre anmeldelser av spillet (for PC eller Xbox 360, eller besøke det offisielle nettstedet til Command & Conquer-serien.

Siste fra forsiden