Red Dead Redemption 2 har 200 unike dyrearter

Rockstar

Red Dead Redemption 2 er nå kun en måned unna, men ennå dukker det opp nye opplysninger om spillet. Nå har Rockstar gitt oss litt mer innsikt i den mangfoldige faunaen i spillet.

I en Twitter-melding opplyser studioet nemlig at spillet vil by på intet mindre enn rundt 200 dyrearter, inkludert fugle- og fiskearter.

Unike adferdsmønstre

Denne krabaten er noe av det man kan møte i Rockstars nye åpen verden-spill.
Rockstar

Alle disse skal både by på unike adferdsmønstre og unike måter å respondere på omgivelsene på. Rockstar la ved et knippe eksempelbilder som viser både ulv, gribb, hjort og hvithodehavørn – USAs nasjonalfugl.

Rockstar la senere også ut en melding som viser en grizzlybjørn, reptiler og villhester. Det er allerede kjent at hester spiller en stor rolle i spillet, og Rockstar kan opplyse at man vil finne 19 ulike hestearter, alle med ulike egenskaper.

Vi vet at jakt og fiske er blant aktivitetene man kan bedrive i Red Dead Redemption 2. På spillets hjemmeside kan man lese at man må ta hensyn til både lyd og vindretning når man jakter, og når det gjelder fisking er det om å gjøre å bruke riktig agn.

Red Dead Redemption 2 slippes til Xbox One og PlayStation 4 26. oktober.

Les også: Vi har allerede prøvd Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden