Red Bull Flick

Red Bull arrangerer norsk Counter-Strike-turnering med to mot to-format

Består av kvalifisering og LAN-finale. Vinnerlaget får billetter til Helsinki.

Red Bull Flick arrangerer LAN-finaler med de som kommer langt nok i turneringen. 
Nika Kramer/Red Bull Content Pool

RED BULL FLICK

Vis mer

«Wingman»-turnering med et eget format som skiller seg fra spillmodusen der et lag består av to spillere.

Vinnerne av den norske finalen får plass i den nordiske finalen i Helsinki.

Norsk kvalifisering - 24. oktober
Norsk finale - 13. november
Nordisk finale - 19. november
Helsinki Pro Invitational - 20. november

Red Bull Flick er en internasjonal turnering i Counter-Strike hvor det spilles to mot to på en rekke forskjellige kart, med en unik spillmodus de fleste CS:GO-spillere neppe har sett maken til.

For første gang vil det bli en unik mulighet for norske spillere å kvalifisere seg til Helsinki Pro Invitational, hvor det skal konkurreres om en premiepott på 500 000 kroner.

På veien til Finland vil nordmenn få en unik mulighet til å spille i en nasjonal kvalifisering hvor åtte lag går videre til den norske finalen som vil ta plass på Eldorado E-sportsenter i Oslo med publikum. De tre beste lagene fra den norske finalen går videre til den nordiske finalen i Helsinki for å møte de beste lagene fra resten av Skandinavia, og videre kjempe om sin plass som Nordens representant i Helsinki Pro Invitational.

Meld deg på den norske kvalifiseringen til Red Bull Flick her »

LES OGSÅ: – Vi var på fra første sekund

Unike kart og en splitter ny spillmodus

«City Palace» er ett av de mange moderne kartene Red Bull Flick har laget og skreddersydd til den nye spillmodusen.
Red Bull Flick - Counter-Strike: Global-Offensive

Wingman ble introdusert som en offisiell to mot to-spillmodus til Counter-Strike i 2017, siden da har spillere spilt på de offisielle kartene til Valve, med stort sett samme regelsett og mål som vanlig konkurransespill.

Red Bull Flick kommer med en splitter ny vri til den kjente modusen sammen med en haug av nye og friske kart. I motsetning til å enten skulle desarmere eller plante en bombe som i vanlig Wingman, byr Red Bull Flick på en spillmodus kalt «Hold the Flag» der målet er å fange flagget og forsvare sin flaggsone i 45 sekunder for å vinne.

I tillegg til en helt ny måte å vinne kamper på, er også «respawning» aktivert, noe som betyr at man vil få en spillmodus smekkfull av action.

Prøvespill et av de nye kartene som skal spilles i turneringen her »

Hvem er best i to mot to?
Nika Kramer/Red Bull Content Pool

Registreringen til den norske kvalifiseringen er allerede åpen, og alle kan melde seg på. Søndag 24. oktober går den norske kvaliken av stabelen, og med blant annet Faceit Points som premier er det ingen grunn til å holde seg unna.

Les også
– Dersom vi klarer å unngå berg-og-dalbane-spøkelset så vinner vi

Lørdag 13. november er datoen for den norske finalen på Eldorado E-sportsenter i Oslo, før det går videre til den nordiske finalen i Helsinki 19. november, og Helsinki Pro Invitational dagen etter.

Meld deg på den norske kvalifiseringen til Red Bull Flick her »

Siste fra forsiden