Remnant 2

Remnant 2 knuser salgstallene til forgjengeren

Skytespillet solgte millionen på fire dager.

Gearbox Publishing

Remnant 2 har allerede blitt en knallsuksess for Gunfire Games. Skytespillet har seilt opp på tredjeplass blant bestselgerne på Steam, og utvikleren melder om en million solgte eksemplarer på tvers av alle plattformer.

Remnant 2 er populært.
Gearbox Publishing

Via sine nettsider forteller Gunfire og utgiver Gearbox Publishing at det tok kun fire dager for Remnant 2 å nå salgsmilepælen. Til sammenligning brukte forgjengeren – Remnant: From the Ashes – to måneder på å selge en million eksemplarer.

Gitt salgtallene er det ikke veldig overraskende at Remnant 2 også har slått seriens rekord for samtidige spillere. Ifølge Steam Charts var litt over 110 000 Steam-brukere aktive samtidig på mandag 31. juli, mot 48 194 som er rekorden for Remnant: From the Ashes.

Remnant II beskrives som en førstepersonsskyter med Dark Souls-elementer. Her skal man bekjempe monstre i alle mulige fasonger og størrelser, enten alene eller i grupper på opptil tre spillere.

Level Up tok en kikk på spillet over helgen, og lot seg imponere over hva Gunfire har snekret sammen. Du kan se videoanmeldelsen her.

LES OGSÅ: Gjemte unna Remnant 2-klasse i spillets filer »

Siste fra forsiden