Ren plankekjøring for Na'Vi i RaidCall-finalen

Topplaget knuste tyske Mousesports i de avgjørende kampene.

RaidCall Dota 2 League

I helgen ble tredje sesong i Dota 2-ligaen RaidCall avsluttet, etter to måneder med innledende kamper. Finalen ble spilt i tandem med DreamHack Valencia, og endte med en seier for den ukrainske publikumfavoritten Na'Vi som knuste tyske Mousesports 3 - 0 i en best-av-fem-runde. Selv om de to har møttes hele tre ganger i denne turneringen har ikke Mousesports klart å vinne en eneste kamp mot Na'Vi.

I det siste har også Na'Vi virket helt uslåelige, og har knust beste lagene fra både vesten og østen på rekke og rad. Mousesports har også vist store prestasjoner i ligaen, ikke minst da de slo ut en av de svenske favorittene, Alliance, i semi-finalen.

Helt forskjellige spillestiler

Disse to lagene er to av de beste fra vesten, men ser man på spillestilen har ikke disse lagene mye til felles. Mousesports spiller veldig kalkulert, og satser mye på at Dominik «Black^» Reitmeier bærer laget i de senere stadiene spillet. Na'Vi har derimot en ekstremt aggressiv spillestil hvor spillerne tar flere sjanser i spillet. I finalen kunne man tydelig se at Mousesports hadde problemer med å takle ukrainernes fremgangsmåte, og den danske kapteinen Troels «SyndereN» Nielsen måtte komme med nye strategier for å kontre Na'Vis utfordrende spillestil.

I den første kampen utførte Na'Vi en push-strategi som var veldig grådig, og det tok bare 23 minutter før Mousesports måtte gi opp. Kamp nummer to var enda mer dominert av Na'Vi, og etter bare 27 minutter stod det 21-1 i favør av ukrainerne som fikk det hele til å se lett ut. Den tredje kampen begynte veldig bra for Mousesports, og det så ut som de skulle stikke av med seieren, men Na'Vi tok seg sammen og overmannet tyskerne i den siste og avgjørende kampen.

Om du vil se de mange spennende kampene i ligaen kan du finne de tilgjengelig på deres hjemmeside. Den siste og avgjørende kampen kan du se nedenfor.

Les også: Nervepirrende finale i Alienware Cup


Watch live video from onemoregametv2 on TwitchTV

Siste fra forsiden