Resident Evil 8: Village

Resident Evil 8 byr på grøss, gru og Chris Redfield

Kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X i 2021.

Torsdag avduket Capcom det neste spillet i Resident Evil-serien – kalt Resident Evil 8: Village, Village: Resident Evil eller Resident Evil Village. Basert på traileren og spillets promomateriale er det neimen ikke godt å si.

Han her har du neppe lyst til å møte på.
Capcom

Mens navnet er noe uklart, er det ikke noe mysterium hva spillet vil by på. Her venter solide doser med grøss og gru, gamle menn med hagler, råtne poteter og noe som ser ut som både hekser og varulver.

Handlingen er satt noen år etter Resident Evil 7: Biohazard, og vi får gjensyn med både Mia og Ethan Winters. Paret lever i fred og fordragelighet, helt til Resident Evil-veteran Chris Redfield dukker opp og setter i gang en ny runde med kaos.

Som i forgjengeren foregår handlingen i førstepersons synsvinkel. Denne gangen har Capcom riktignok byttet ut trange korridorer med mer åpne områder og et økt fokus på både kamp og utforsking.

Du kan få en smakebit på opplevelsen i videovinduet øverst i artikkelen. Resident Evil 8 kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X en gang i 2021.

Spider-Man: Miles Morales kommer til PlayStation 5.
Insomniac Games fortsetter edderkoppeventyret »

Siste fra forsiden