Resident Evil Village

Ny Resident Evil Village-demo lar deg teste spillet i 60 minutter

Capcom slapp nok en trailer og avduket The Mercenaries-modus.

Torsdag kveld holdt Capcom nok en stor Resident Evil Village-presentasjon. Utvikleren viste blant annet frem en ny trailer for spillet, og avslørte dato og tilgjengelighet for en ny tidsbegrenset demo.

Først på PlayStation

Den nye demonstrasjonen av Resident Evil Village tar spillere med på to forskjellige eventyr. Man kan både utforske spillets titulære landsby i Village-delen av demoen og ta turen opp til slottet i Castle-demoen. Capcom lover en blanding av action, grøss og puslespill, som skal gi spillere en skikkelig smakebit på totalpakka.

Se når du kan prøve den nye Resident Evil Village-demoen.
Capcom

Innholdet i demoen er enkelt nok å forstå, men når det kommer til tidspunkter og tilgjengelighet har Capcom gått for et ekstra forvirrende opplegg. Alt er nemlig tidsbegrenset, og ulike plattformer får hive seg på til ulik tid.

PlayStation 4- og PlayStation 5-eiere får slippe til først, med en halvtimes tur til Village-delen den 18. april. Deretter kan de svippe innom Castle-biten den 25. april på nok en 30-minutters visitt. PlayStation-demoene er kun tilgjengelige i åtte timer, før de forsvinner for godt.

2. mai åpnes dørene for samtlige plattformer – PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Google Stadia – med 60 minutter testing på tvers av Village og Castle. Spillere har 24 timer på å spille de tildelte 60 minuttene. Deretter fjerner Capcom hele greia.

Forvirrende? Ja, det kan du si. Se bildet over for mer informasjon.

Ny Resident Evil Village-trailer. (Video: Capcom)

Ny trailer og The Mercenaries-modus

The Mercenaries er tilbake i Resident Evil Village. (Video: Capcom)

Den nyeste Resident Evil Village-traileren – nummer fire i rekken, ifølge Capcom – viser nok et glimt av Ethan Winters kommende eventyr. Her er monstre, enorme vampyrdamer, en tilsynelatende håpløs jakt på Ethans datter og diverse våpen spillere skal få leke seg med. Se traileren til høyre i artikkelen.

Til slutt avslørte utvikleren at Resident Evil Village byr på et gjensyn The Mercenaries-modusen, som først ble introdusert i Resident Evil 3. Som tidligere er målet her å pløye seg gjennom nivåer så fort som mulig, med ulike spesialegenskaper man kan plukke opp underveis. The Mercenaries låses opp for alle spillere etter de har fullført Resident Evil Village-kampanjen.

LES OGSÅ: Vår sniktitt på Resident Evil Village »
LES OGSÅ: Så kraftig PC må du ha for å kjøre Resident Evil Village »

Les også
Anmeldelse: Resident Evil Village

Siste fra forsiden