Resident Evil Village - DLC

Resident Evil Village-historien fortsetter i ny utvidelse til høsten

Capcom satt dato på Shadows of Rose, mer Mercenaries og tredjepersonsmodus.

Capcom inviterte til spillshow natt til mandag, der Resident Evil var selvskreven gjest. Utvikleren delte en haug med nyheter fra ulike spill i serien, og røpet omsider en slippdato for ekstrainnhold til Resident Evil Village.

Shadows of Rose fortsetter historien fra Resident Evil Village.
Capcom

Det hele braker løs 28. oktober i år, med tre store tillegg for det kritikerroste grøsserspillet som nå har solgt over seks millioner eksemplarer.

Først og fremst kommer Shadows of Rose, en historieutvidelse satt 16 år etter hovedspillet. Som navnet antyder skal vi følge Rosemary Winters – som vi først møtte som baby i Resident Evil Village – på et helt nytt eventyr.

Rose sliter med mystiske krefter, og legger i vei for å slippe fri fra sin forbannelse. På ferden møter hun selvfølgelig en haug med ekle monstre, som spillere må rømme fra eller skyte i fillebiter om man kan.

Mer Mercenaries og tredjepersonskamera

Spill som Lady Dimitrescu i Mercenaries-modusen.
Capcom

Videre får Mercenaries-modusen en utvidelse, kalt Additional Orders. I denne actionfokuserte opplevelsen må spillere holde seg i live ved å meie ned så mange beist som man kan.

Additional Orders introduserer nye kart, samt et trekløver av nye figurer å spille som. Disse er Chris Redfield, Karl Heisenberg og vampyrdama Lady Dimitrescu – hver med ulike våpen og egenskaper for spillere å leke seg med.

Ethan i tredjeperson.
Capcom

Sist, men ikke minst kommer muligheten til å oppleve hele Resident Evil Village i tredjepersons synsvinkel. Capcom har ordnet sånn at man kan kikke over skulderen til Ethan, i likhet med opplevelsen vi fikk i nye Resident Evil 2 og Resident Evil 3.

Helt til slutt bekreftet utvikleren at flerspillerspillet Resident Evil Re: Verse åpner dørene sine samme dag som resten av ekstrainnholdet kommer, altså 28. oktober.

Her finner du flere spillnyheter fra E3-sommeren »

Siste fra forsiden