Resident Evil 4

Viste spilling og ny trailer for Resident Evil 4-nyversjonen

Capcom slapp også en demo for Resident Evil Village Gold Edition.

Torsdag kveld var det duket for Resident Evil-fest, da Capcom holdt en stor presentasjon for serien. Utvikleren hadde med seg nyversjonen av Resident Evil 4 og delte litt mer informasjon om Resident Evil Village Gold Edition.

Resident Evil 4 fikk både en historietrailer og en lengre sekvens med spilling. Sistnevnte – som du kan se 44 minutter ut i videoen over – viser mer av hvordan Capcom har pusset opp originalspillet. Her blir det selvfølgelig oppgradert grafikk, samt diverse ny funksjonalitet som skal modernisere opplevelsen.

Resident Evil 4.

Blant annet har utvikleren slengt inn flere bruksområder for Leons kniv. Denne kan både myrde fiender på brutalt vis og parere innkommende angrep, som for eksempel kommer godt med når motorsagmannen kommer på besøk.

Resident Evil 4 kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 24. mars.

Resident Evil Village i tredjeperson

Resident Evil Village Gold Edition er en ny versjon av fjorårets kritikerroste Resident Evil-eventyr. Denne inkluderer muligheten til å spille i tredjepersons synsvinkel, mer innhold til Mercenaries-modusen og en utvidelse til spillet kalt Shadows of Rose.

Resident Evil Village: Shadows of Rose.

Pakken lanseres 28. oktober, men spillere kan få prøvekjøre allerede nå. Capcom har nemlig lansert en demo på 60 minutter, som er tilgjengelig på samtlige plattformer.

Ved siden av demoen slapp utvikleren en ny trailer for Shadows of Rose. Denne avslører noen flere historieelementer, og du kan se traileren til høyre i artikkelen.

LES OGSÅ: Resident Evil Village kommer også til PlayStation VR2 »

Siste fra forsiden