Resident Evil 4 - Separate Ways

Resident Evil 4-fans har funnet hint om Separate Ways-utvidelse i nyversjonen

Kan avsløre fremtidsplaner for spillet.

Ada Wong er stjernen i Resident Evil 4-utvidelsen Separate Ways.
Capcom

Nyversjonen av Resident Evil 4 har fått en kjempemottakelse av både spillere og kritikere. Mer innhold er allerede bekreftet i form av en Mercenaries-modus, og graving i spillets filer kan ha avslørt enda en utvidelse.

Som Twitter-bruker ResiEvilCentral melder har folk på spillets Discord-kanal tatt en graverunde i filene til nye Resident Evil 4. Der har de funnet referanser til «Another Order», det japanske navnet på utvidelsen som i vesten er kjent som Separate Ways.

Separate Ways ble først introdusert for PlayStation 2-utgaven av Resident Evil 4 og kom siden til andre versjoner av spillet. Utvidelsen følger figuren Ada Wong og hennes involvering i hendelsene fra Resident Evil 4.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Dette er ikke første gang Separate Ways har dukket opp i Resident Evil 4 Remake-sammenheng. Nylig hevdet Dusk Golem – som tidligere har avslørt en rekke detaljer knyttet til grøsserspill – at utvidelsen skal komme til nyversjonen på et eller annet tidspunkt, og at den blir mer omfattende enn originalen.

– Separate Ways kommer etter hvert som nedlastbart innhold. Den blir lenger og mer omfattende enn den opprinnelige Separate Ways, skrev Dusk Golem på forumet Resetera.

Capcom har foreløpig ikke sagt noe offisielt om utvidelsen, så hvorvidt den faktisk er på vei er ikke klart. Det vi vet sikkert er at Mercenaries-modusen lanseres 7. april, gratis for alle som eier hovedspillet.

Resident Evil 4-nyversjonen fikk toppkarakter av Gamer.no.
Les anmeldelsen her »

Siste fra forsiden