Capcom Spotlight

Her er alle nyhetene fra ukas Capcom-show

Resident Evil 4-demo lansert, Expoprimal fikk dato og mer.

Capcom

Capcom holdt sitt eget spillshow torsdag, med nyheter fra flere kommende spill. Som ventet hadde utvikleren med seg en haug med Resident Evil-nyheter, litt Street Fighter VI og et par datokunngjøringer.

Vi har samlet sammen alt som ble vist frem under sendingen, og du kan bla gjennom trailerne nedenfor.

Mega Man Battle Network Legacy Collection

Capcom hiver sammen ti spill fra Mega Man Battle Network-serien i en egen samlepakke. Kommer til PC, PlayStation 4 og Nintendo Switch den 14. april.

Street Fighter 6

Street Fighter VI introduserer kommentering i sanntid for å skape litt mer spenning i kampene. En av kommentatorene som blir med er den japanske skuespilleren Hikaru Takahashi, som ble presentert i sin egen trailer. Street Fighter 6 lanseres 2. juni.

Exoprimal

Capcoms nye dinoskyter – som for ordens skyld ikke er Dino Crisis – har fått slippdato. Exoprimal slippes 14. juli, men spillere kan prøve opplevelsen i en betatest allerede 17.-19. mars.

Ghost Trick: Phantom Detective

Ghost Trick – det spennende mordmysteriet fra Phoenix Wright-skaper Shu Takumi – kommer i ny utgave. Nyversjonen ble avduket for en drøy måned siden, og nå har Capcom bekreftet at slippdatoen blir 30. juni. Ghost Trick: Phantom Detective kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreak lanseres 28. april. Den omfattende utvidelsen introduserer nye områder, monstre og utstyr, og Capcom slapp en flunkende ny trailer for alt sammen.

Resident Evil: Death Island

Resident Evil: Death Island er en animert film fra Capcom og Sony. Denne skal etter planen lanseres en gang til sommeren, og Jill Valentine er blant figurene som er med.

Capcom

Resident Evil 4

Oppussingen av Resident Evil 4 slippes 24. mars, men en demo for opplevelsen er tilgjengelig nå. Chainsaw Demo kan spilles på PC, PlayStation 4, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og i motsetning til tidligere Resident Evil-demoer er det ingen tidsbegrensning.

Vi fikk nylig se nærmere på Resident Evil 4-oppussingen.
Les vår sniktitt på det kommende spillet »

Siste fra forsiden