PlayStation VR2 - Resident Evil Village

Resident Evil Village og No Man's Sky til PlayStation VR2

Sony avduket også et nytt Walking Dead-spill i virtuell virkelighet.

Capcom

En ny State of Play gikk av stabelen natt til fredag, og som Sony hadde lovet fikk vi nyheter om spill til PlayStation VR2. Ved siden av Horizon Call of the Mountain – som du kan lese om her – bladde det japanske selskapet frem tre spill som er under utvikling for sin neste variant av virtuell virkelighet.

Merk at PlayStation VR2 enda ikke har fått noen slippdato. Spillene nedenfor har derfor heller ingen dato, men via PlayStation-bloggen meldes det at ett av spillene kommer i 2023.

Så da har vi tilsynelatende et lanseringsvindu å basere oss på.

Resident Evil Village

Resident Evil Village.
PlayStation

Det første av spillene er Resident Evil Village, som lar deg oppleve grusomhetene fra Dimitrescu Castle og omegn på enda nærere hold. Se traileren for spillet til høyre i artikkelen.

Capcom lover å benytte seg av samtlige nyvinninger fra PS VR2, inkludert øyesporing og 3D-lyd, og åpner samtidig for mer frihet til å takle spillets monstre – som for eksempel ved at man kan holde en pistol i én hånd og kniv i den andre.

No Man's Sky

No Man's Sky.
PlayStation

No Man's Sky gjenskapes også i sin helhet for PlayStation VR2. Som spillsjef Sean Murray forklarer på PlayStation-bloggen er det snakk om Beyond-utgaven av spillet, som kom til Sonys første VR-headsett tilbake i 2019.

Det blir riktignok noen oppgraderinger, tilpasset for de nye brillene. Akkurat hva det er snakk om er Hello Games dog ikke helt klar for å røpe, men mer informasjon vil deles i løpet av de neste månedene.

The Walking Dead: Saints and Sinners Retribution

The Walking Dead: Saints and Sinners Retribution.
PlayStation

Neste kapittel i actionserien The Walking Dead: Saints and Sinners ankommer PlayStation VR mot slutten av 2022. En egen versjon for PlayStation VR2 er også underveis, bekreftet Skydance Interactive fredag.

Les også
Anmeldelse: No Man's Sky

Retribution – som er spillets undertittel – introduserer en helt ny historie, med nye omgivelser å utforske og nye våpen og andre verktøy for å kverke zombier.

LES OGSÅ: Slik skal PlayStation VR2 se ut »

Siste fra forsiden