Horizon Call of the Mountain - Forbidden West

Horizon Call of the Mountain-trailer viser robotjakt i VR

Guerrilla har også sluppet en stor oppdatering for Horizon Forbidden West.

Tidligere i år dro Sony og Guerrilla Games sløret av Horizon Call of the Mountain, et PlayStation VR2-eksklusivt spill satt til Horizon-universet. Fredag kunne partene omsider vise hvordan spillet skal fungere, med en ny trailer for opplevelsen.

Horizon Call of the Mountain.
Sony

Som du ser i videoen over inntar spillere rollen som en tidligere Shadow Carja-soldat ved navn Ryas. Ryas må bøte for sine kriminelle handlinger, og blir sendt av gårde for å undersøke en ny trussel i robotland.

Med seg har han evnen til å klatre og skyte med pil og bue, to ting som står sentralt i Horizon Call of the Mountain. Som navnet tilsier skal man nemlig klatre opp et svært fjell, med flust av roboter å knerte.

Horizon Call of the Mountain lanseres samtidig med PlayStation VR2. Når det blir er riktignok uvisst, men ifølge rykter kan det bli en gang tidlig neste år.

Forbidden West-oppdatering

Guerrilla nøyde seg ikke bare med å vise VR-spilling under State of Play. Utvikleren kunne også fortelle om en svær oppdatering for Horizon Forbidden West, som er ute nå.

Oppdateringen introduserer en haug med nyheter, som for eksempel New Game+ og en ny og ekstra tøff vanskelighetsgrad kalt Ultra Hard. Her kommer også muligheten til å nullstille talenttreet for å lære Aloy nye evner, samt å forandre utseendet på rustningsdeler.

I tillegg lokker Guerrilla med nye våpen og flere PlayStation-trofeer å sanke.

LES OGSÅ: Her er PlayStation VR2-headsettet »

Siste fra forsiden