Flere leketøy for Rico

Rettferdig pris?

Just Cause 2 får et par pakker med ekstra innhold.

I slutten av forrige måned slapp Square Enix sandkassespillet Just Cause 2 fra Avalanche Studios. Som superagenten Rico Rodriguez skal du styrte en diktator på øyparadiset Panau ved å så så mye kaos og ødeleggelse som mulig. Vår anmelder lot seg begeistre av all friheten og mangefoldet av destruktive ting man kunne gjøre, og belønnet spillet med en åtter.

Strengt talt trengte ikke Just Cause 2 flere eksplosiver.

Som for så mange andre spill i disse dager vanker det nå ekstrainnhold for Just Cause 2. To Black Market-pakker er på vei, og disse inneholder nye våpen og kjøretøy å plage soldatene på Panau med. Pakkene slippes på alle tre plattformer spillet er utgitt på, altså PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

29. april slippes Black Market Aerial Pack for 16 kroner eller 160 Microsoft-poeng. Den store nyheten er et jagerfly utrustet med fire maskingevær og to raketter, og du får også en ny målsøkende rakketkaster og en fallskjerm med jetmotorer med på kjøpet.

Enda flere eksplosiver blir det i Black Market Boom Pack, som kommer 25. mai. En firedobbel rakketkaster er hovedattraksjonen, og du får også et eksperimentelt våpen som sender soldater og kjøretøy til himmels med trykkbølger. Det vanker også et håndholt klasevåpen. Prisen er den samme som for Black Market Aerial Pack.

Siste fra forsiden